SB Project osnovan je 2009. godine. Vremenom, izgradili smo reputaciju pouzdanog, kreativnog i profesionalnog studija. Naš prijateljski, lični i fleksibilni pristup, omogućava nam da klijentima pružimo najbolje usluge i obezbedimo najadekvatnija rešenja nezavisno od budžeta, tipa i veličine projekta.

SB project je tim mladih profesionalaca posvećenih praksi, koje je spojila ista vizija i iste težnje. Trudimo se da naša arhitektura bude sociološki i ekonomski održiva i energetski efikasna, da pruža adekvatan odgovor na lokalne karakteristike i potrebe korisnika smanjujući, u najvećoj meri, uticaj na životnu sredinu.

Pružamo širok spektar usluga u domenu arhitekture – od različitih tipova projektovanja, preko modelovanja i vizualizacije, do nadzora radova i savetodavne podrške.

Bavimo se izradom projektne dokumentacije neophodne za pribavljenje građevinskih i upotrebnih dozvola, revizijom projekata i tehničkim prijemom. U okviru našeg biroa pružamo i usluge izrade elaborata energetske efikasnosti, projekata za ozakonjenje objekata, projekata letnjih i zimskih bašti, reklamnih natpisa i drugo.

Kako smo, takođe, posvećeni širenju stručnog znanja fokusirani smo i na edukaciju mladih arhitekata kroz prakse, radionice i seminare.

Sarađujemo sa renomiranim građevinskim i izvođačkim kompanijama, geološkim i geodetskim organizacijama.

Arhitekta Frenk Lojd Rajt je govorio da ne postoji arhitektura bez filozofije i umetnost bilo koje vrste bez sopstvene filozofije. Lični pristup životu i njegovim vrednostima ogleda se u svakoj akciji pojedinca, posebno u umetnosti i disciplinama bliskom njoj. Stoga se u poslu rukovodimo jednim jednostavnim TRIK-om – Trud i posvećenost praksi, Razmena znanja, Istraživanje savremenih tendencija i Kreativnost.


Klijenti

Naše kreativne sposobnosti i tehnička stručnost omogućili su nam da ostvarimo dugoročnu saradnju baziranu na uzajamnom poverenju sa mnogim vodećim kompanijama i institucijama.


Tim

Svetlana Brkić

Diplomirani inženjer arhitekture / Vlasnik i direktor

dr Ksenija Bunjak

Diplomirani inženjer arhitekture / Energetska efikasnost

Sergej Vukša

Diplomirani inženjer arhitekture / Tehnologija i stručni nadzor

Nikola Aleksić

Diplomirani inženjer arhitekture / Modelovanje i vizualizacija

Danilo Karalejić

Diplomirani inženjer elektrotehnike

Milovan Marinović

Produkcija i izvođenje

Aleksandar Ivanić

Grafički dizajner


Prakse i zaposlenje

Uvek smo zainteresovani za talentovane i posvećene pojedince koji traže praksu ili poziciju. Ako želite da razmotrimo vašu aplikaciju, pošaljite je na: office@sbproject.rs