SB project ostvario je saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje u okviru Programa stručnih praksi. U kalendarskoj 2018/2019. godini otvorena je pozicija plaćene stručne prakse. Pravo na učešće u Programu imaju svi nezaposleni diplomirani inženjeri arhitekture – master inženjeri arhitekture. Dužina trajanja stručnog osposobljavanja je 12 meseci.

Nudimo vam obuku i usavršavanje u oblasti arhitektonskog projektovanja, kao i adekvatnu pripremu za polaganje stručnog državnog ispita u Inženjerskoj komori Srbije.

Za poslednjih 8 godina, kroz naš biro prošlo je preko 15 praktikanata koji su svoje karijere u arhitekturi uspešno nastavili. Ako ste spremni da učite i usavršavate se u prijatnom ambijentu i prijateljskoj atmosferi možete nas kontaktirati putem email-a office@sbproject.rs i poslati Vaš CV i portfolio do 15. oktobra, dok više o uslovima Programa možete pronaći na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje (http://www.nsz.gov.rs/live/trazite-posao/edukacija/stru_na_praksa.cid244).

Tim SB project